En bok värt att köpa om man vill testa betong

Alla jag träffar nu för tiden skapar eller tänker betong. Har nu blivit riktigt sugen och inhandlat en bok som jag kan rekommendera. Den beskriver alla betongverk väldigt utförligt från början till slut. Dessutom finns här massor av roliga saker att välja mellan. Vill börja omgående!!




Supersmart strandväska

Äntligen har jag sytt strandväskan som jag önskat göra sedan många år tillbaka. Man använder den som en väska där jag lägger i min handuk, bikini, bok eller annat som jag vill ha med mig. Den har dragkedja på båda sidorna så att inget ramlar ut. Väl framme viker jag ut den och lägger mig mjukt och skönt. Insidan är av frotté, så det är bara till att lägga sig. Idén kommer från min mammas strandväska som hon haft i 30 år. Jag har gjort om den lite men principen är densamma. Såvitt jag vet så finns den inte någonstans på marknaden.
Jag är supernöjd, har testat den i Spnien och den funkar perfekt. Och inte nog med det - jag har sytt två sådana väskor, en till Sara och en till mig. Johannes ville låna våra hela tiden, så jag får nog sy en till. Men då får jag sy den i något tyg som passar för killar.

Så här blev den...






Milou ville gärna vara med så klart...

Två sköna semesterveckor i Spanien

Fyra gånger har vi fått låna en lägenhet i södra Spaninen. En underbar utsikt mot havet och 20 meter till poolen - kan det bli bättre. Men jag måste erkänna att det var väldigt skönt att komma hem till svalare vindar. "Borta bra men hemma bäst" stämmer alltid konstigt nog.
Här kommer lite sköna bilder


Man har ju rätt att vila när man är på semester




Samling vid pumpen? Nä, här beskådar man en stackars liten manet som
kommit vilse

RSS 2.0